top of page
Vit sand och sten

Min historia

Jag har alltid varit intresserad av personlig utveckling och andlighet, och hur jag kan läka min kropp och mitt sinne på ett naturligt sätt. Detta har gett mig kunskap och intresse för naturmedicin och andra alternativa metoder. 

 

Allt startade för mig redan för trettio år sen då jag drabbades av endometrios. Jag blev opererad, men när det kom tillbaka igen vägrade jag ytterligare ingrepp och hormoner. Jag bestämde mig för att istället ta hjälp av naturmedicin, bra kost, zonterapi och samtalsterapi - och jag blev helt frisk. 

 

Jag har gått många år i terapi, studerat andlighet och personlig utveckling. 

När jag var tonåring hade jag mycket ångest och ständigt ont i magen och ofta ryggvärk. Jag var en prestationsprinsessa med låg självkänsla. Mitt liv har präglats av medberoende, högkänslighet och att vara en "people-pleaser".

 

För några år sen drabbades jag av utmattning med många olika symptom som värk i kroppen, sömnproblem och hormonobalans. Den vanliga sjukvården var inget alternativ för mig. Jag bestämde mig för att själv forska kring kroppens egen förmåga att läka om vi bara låter den sköta det själv och ge den de bästa förutsättingarnar genom rätt näring, kosttillskott, sömn osv. Jag läste och slukade allt inom naturmedicin och andlighet och fick hjälp genom mindfulness, meditation, kosttillskott, avslappning och Sensing yoga och genom att förstå hur våra tankar påverkar hur vi mår i kroppen och sinnet.

 

Ofta handlar det om att vi går emot oss själva och styrs av uppväxten och samhällets krav och förväntningar. Jag hade i många år arbetat med saker jag inte kände någon mening med och längtade djupt efter ett annat slags liv.

Jag satt fast i gamla mönster och rädslor och en tillvaro som tog all min livskraft.

Pandemin satte stopp och blev en hjälp för mig att äntligen våga släppa taget och ändra kurs i mitt liv. Jag flyttade till mitt älskade hus med min stora trädgård och startade om från början.

 

Idag försöker jag följa mitt hjärta och lyssna på min innersta röst, min intuition och att lita på att allt blir som det ska när man vågar släppa kontroll och rädsla.

Jag arbetar med det jag älskar inom det grafiska och konsten och med att hjälpa och stötta andra människor att läka och att hitta sin egen väg, sin inre röst och sin kreativa förmåga, livskraft och glädje!

 

Jag hoppas att du som längtar efter ett helare liv tar steget och skriver en rad, och att jag kan få finnas där för dig - precis som du är. 

Välkommen!

bottom of page