top of page

Villkor & Info

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i butiken. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpvillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister.

Produktinformation
Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen. Olika skärmar kan ge olika färger. 

 

Beställning
När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna mailadressen. Kontrollera att du angivit rätt adress. Glöm inte att ange mobilnummer för avisering. Ibland kan det hända att lagersaldot inte stämmer och någon vara har blivit såld i den fysiska butiken och lagret inte hunnit uppdateras. 

Priser
Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Betalningssätt
Vi använder oss av Swish eller faktura. 

 

Frakt
Ordinarie fraktkostnad är 69 SEK inom Sverige, EU + Norge 150 SEK, övriga världen 300 SEK.  Fraktfritt över 1000 SEK. 

 

Leverans
Din beställning skickas så snart som möjligt, vanligen inom en vecka, oftast snabbare. 

 

Ångerrätt
Du har rätt till 14 dagars öppet köp enligt Konsumentköplagen.  Kontakta oss via mail innan du gör en eventuell retur. Varan skall returneras i oanvänt skick och välemballerad. Vid retur står kunden för fraktkostnaden. Om varan skadas eller kommer bort vid retur är kunden ansvarig. Vi löser inte ut varor som skickats mot postförskott.

Ej uthämtade varor
Varor som ej hämtats ut kommer att debiteras kunden med 300 SEK. Har ni missat att hämta ut paketet så det hunnit skickas tillbaka till oss och ni vill att vi skickar igen så debiteras ni en ny frakt på 100 SEK.

 

Skador
Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.

 

Personuppgifter
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Bokstavsform i egenskap av personuppgiftsbiträde. Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Bokstavsform kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter imarknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

Företagsuppgifter
Ann Pettersson Bokstavsform

Hasselvägen 9

343 71 Diö
tel 070-5896630.

ann@bokstavsfirm.se.
www.bokstavsform.se

Företaget innehar F-skattsedel 

bottom of page